Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Policija na tragu ubojici - Očekuje se uhićenje

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Policija na tragu ubojici - Očekuje se uhićenje Empty Policija na tragu ubojici - Očekuje se uhićenje

Postaj  Boce-Team on 04.04.12 6:59

Kako javlja Radio Brčko, glasnogovornik policije je izjavio da je policija na tragu ubojici Martina Jozić. Očekuje se njegovo/njihovo, skoro uhićenje. Svi s nestrpljenjem čekamo da se zlotvora što prije smjesti iza rešetaka !!

Radio Brčko javlja: "Kako nam je jutros izjavio glasnogovornik Policije Halid Emkić, angažirani su vrsni policijski stručnjaci iz ove oblasti i već su na pozitivnom tragu počinitelju ovog surovog razbojstva, tako da se njegovo otkrivanje i hapšenje može očekivati vrlo brzo.

Mještani Boća sa zebnjom iščekuju ishod policijske istrage, navodeći da se ne mogu osjećati sigurno sve dok ih nadležni brzom akcijom ne uvjere u suprotno. Na društvenim mrežama od jučer kruži i poziv za potpisivanje peticije za smjenu odgovornih u lokalnoj vlasti Distrikta zbog toga što nisu, kako navode, na vrijeme stvorili sigurnost građanima.

Boćani negoduju što još uvijek nije pronađen počinitelj sličnog razbojstva od prije dva mjeseca kada je još jedan njihov sumještanin također napadnut u obiteljskoj kući, ali na sreću je preživio taj napad."


    Sada je: 04.04.20 9:32.