Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Zahvala obitelji Martina Jozić

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Zahvala obitelji Martina Jozić   Empty Zahvala obitelji Martina Jozić

Postaj  Boce-Team on 13.04.12 18:18

Zahvala obitelji Martina Jozić   Untit101
Prenosimo tekst zahvale obitelji Martina Jozić u kojoj se zahvaljuju svima koji su im pružili potporu u ovim teškim trenucima za njihovu obitelj.
Evo dođoh malo sebi, te koristim priliku da se zahvalim svima koji su podijelili sa nama bol i izkazali suosjećanje u ovim, za našu obitelj najtežim trenutcima našeg života.

Bol koju nam zločinci nanesoše će sa vremenom nestati, ali Martin Jozić naš voljeni otac, brat, djed, strikan, tetak, ujak i prijatelj svih koji ga poznavaše, će vječno zivjeti u našim srcima i nikada neće prestati živjeti.

Ubiše ga zločinci na mučki i najokrutniji način u njegovom najdražem mu domu u obitljskoj kući, gdje je rado dolazio i osjećao se do tragičnog događaja, najsigurnijim.

Oduzeše mu život kad je mogao najljepše da uživa jer se tolike godine mučio i radio te se mislim od svih nas ponajviše radovao dolasku u svoje Boće i nikada nikome nije nažao učinio, naprotiv svima je pomagao i uvijek bio veseo i razgovoran bila to mlađa ili starija osoba.

Bolovao je od reume te je zbog toga bio fizički oslabljen i nije mogao bez tableta podnositi bolove ali uvijek kada bi došao u svoje Boće, u svoj dom, nije imao potrebu da uzima lijekove jer mu je srce bilo ispunjeno radašću što je u svom domu te su bolovi prestajali.

Nikada ga nisam vidio da je bio doma a da ne bi nešto radio i imao je stotinu planova što bi još želio napraviti. Svoju marljivost i rad je platio životom, jer ga ubiše oni koji nikada u životu nisu htjeli raditi nego otimati od drugih, mukom zarađeni novac.

Ponekad se zapitamo gdje je nestala ta pravednost u društvu. Zašto neki nikada ne rade a uvijek imaju kako mogu živjeti a da nerade. To se dešava zato što im to društvo u kojem žive dozvoljava i odobrava. Zakoni koji su donešeni im to omogućava i imaju sva prava kao i oni što uvijek marljivo rade.

Policija kao izvršna vlast Brčko distrikta je zakazala u slučaju u Donjem Zoviku i u slučaju gospodina Mate Dilberovića. Nije uspjela pronaći počinitelje koji su sada ubili moga brata ali nadam se da će ovaj okrutan zločin razriješiti kako jedno zdravo društvo to i očekuje.

Ali, ne mogu ni oni sami to učiniti, pozvano je cjelokupna zajednica da im u tome pripomognu i mi koji živimo vani a i oni koji žive stalno dolje. Svi bi trebali ujediniti snage i stati lopovima na kraj tako da se ovakvi i slični slučajevi više ne ponove.

Mi koji živimo vani ne bi se trebali uplašiti i ne dolaziti više u naše domove, NEGO NAPROTIV dolaziti još češće nego do sada, naravno uz mjere opreza koje si treba svatko sam razraditi.

Grad Brčko Distrikt bi trebao učiniti sve kako bi građanima našeg kraja obezbijedio siguran boravak ne samo nama koji povremeno dolazimo nego i ljudima koji stalno dolje borave.

Ta sigurnost bi se mogla pružiti na pr. kroz postavljanje kamera na važnijim mjestima a koje bi bile spojene sa policijom tako da oni mogu uvijek pratiti što se na tom području dešava.

Trebali bi svi izaći u javnost sa svojim idejama te neki način prisiliti vladu Brčko Distrikta da te mjere i sprovede u djelo.


U ime mnogobrojne obitelji pokojnog Martina Jozić - I.J.

    Sada je: 30.03.20 7:45.