Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

"Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Share
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 53

"Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Postaj  Boce-Team on 16.06.12 1:22

Odbor Naše stranke Brčko Distrikta osuđuje pojavljivanje dogradonačelnika Brčko Distrikta Ante Domića na sjednici Vlade Brčko Distrikta BiH u dresu nogometne repezentacije Hrvatske

Stav Naše stranke je da takvo ponašanje dogradonačelnika Domića, u navedenim okolnostima, nije prikladno funkciji koju obavlja, te da je neodgovorno prema građanima Brčko Distrikta, bez obzira na njihovu vjersku, nacionalnu i političku pripadnost, ali i prema državi Bosni i Hercegovini čiji je službenik.

Odbor NS-a u Brčkom traži od dogradonačelnika Domića da se javno ispriča svim građanima Brčko Distrikta zbog svog neprimjerenog ponašanja, ili da podnese ostavku, ukoliko nije u stanju uvažvati Brčko Distrikt kao ustavnu kategoriju Bosne i Hercegovine i njegove institucije.



Zadnja promjena: Boce-Team; 18.06.12 23:38; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 53

Re: "Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Postaj  Boce-Team on 16.06.12 1:23

Zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta dr. Anto Domić došao je jutros na sjednicu lokalne Vlade u dresu reprezentacije Hrvatske.

“Danas mi je imendan i gradonačelnik Miroslav Gavrić mi je poklonio dres, pa sam, kako to bonton nalaže, htio odmah da isprobam taj dar”, objasnio je Domić, koji je u dresu ostao do kraja sjednice.
Upitan šta očekuje od sutrašnje utakmice između Hrvatske i Italije, zamjenik gradonačelnik Brčkog je odgovorio da se nada dobroj i srčanoj igri “vatrenih”.

“Ako bude tako, onda je rezultat neupitan”, rekao je Domić.
(avaz.ba)


    Sada je: 24.09.18 4:29.