Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

BIJELA ZA BILE - Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

BIJELA ZA BILE - Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’ Empty BIJELA ZA BILE - Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’

Postaj  Boce-Team on 06.07.12 9:39

BIJELA ZA BILE - Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’ Anton-10
Anton Maglica iz Bijele je rođen 11.11.1991.g., u Brckom. Svoju nogometnu karijeru započeo u NK "Posavina 108" u Bijeloj, da bi već tada bio primjećen i pozvan da igra za bh prvoligaša "Orašje" gdje su ga primjetili Osiječani i doveli ga k sebi u Gradski vrt.

O sebi kaže: Bio sam izbjeglica u Njemačkoj, od 14. godine sam živio sam u Osijeku gdje sam igrao za NK Osijek. Hajduk je jedini klub u HNL-u u kojem želim igrati. Kako od malih nogu navijam za Hajduk, kao i cijela obitelji i susjedi u Bijeloj, nije bilo dileme da potpišem za Hajduk. Spustila se magla, u stilu mog nadimka, ha, ha. Bio sam desetak dana u izolaciji na makarskom primorju do potpisivanja za Hajduk. Moj idol je Alen Bokšić!

Već je spreman autobus s 57 mještana iz Bijele, koji dolaze na utakmicu sa Skontom i nose transparent "BIJELA ZA BILE".

Maglica je za NK Osijek odigrao 21 utakmicu u prvoj HNL. U ovom prijelaznom razdoblju za njega su se otimali Dinamo i Hajduk ali je njegova ljubav prema Hajduku presudila. Anton Maglica potpisao je ugovor za Hajduk. Iako je Dinamo nudio Osijeku 400.000 eura i određeni postotak u budućem transferu, Maglica se odlučio za Poljud.

Maglica je tako postao novi igrač Hajduka, a sve je dogovoreno nakon sastanka u Zagrebu na kojem su pregovarali predsjednik Osijeka te zastupnici igrača, odnosno menadžerske agencije Germania, te Jake Andabaka.
    Sada je: 03.04.20 21:20.