Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

HSS u Dubravicama - Časno smo se branili u ratu, časno se branimo i u miru

Share
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 53

HSS u Dubravicama - Časno smo se branili u ratu, časno se branimo i u miru

Postaj  Boce-Team on 02.10.12 11:48

Na inicijativu mještana, juče je u Donjim Dubravicama upriličeno druženje članova i simpatizera HSS-a. Uz zvuke šargije i violine, predstavnici mjesnog odbora nazočnima su priredili i skroman domjenak. Ivo Anđelović je, zbog potrebe informiranja javnosti, nazočne upoznao o klevetama koje šire razni „glasnogovornici“ političkih protivnika sa ciljem diskreditiranja vrijednosti koje su postignute u domovinskom ratu. Iz njihovih upisa, nemože se iščitati niti jedna pozitivna stvar postignuta u ratu iz isključive namjere da se diskreditiraju zapovjednici bojne Gromovi. Nemaju obzira čak niti prema poginulim braniteljima, te neke od njih spominju u kontekstu „Kako ih nije stigla ruka pravde jer su poginuli“. Mi smo se časno branili u ratu, časno to radimo i u miru, a njih i one u ime kojih pišu već vrlo brzo, na predstojećim izborima, stići će adekvatna reakcija naroda.

Ivan Krndelj je naveo podatak kako je jedan glas koji je HSS i koalicija 2008. godine dobila u Hrvatskim Dubravicama najskuplji u povijesti glasovanja, jer „Evo, obećajem da ćemo već na idućim izborima iz Boderišta u Dubravice doći asfaltnim putem. To je moje obećanje i možete se čvrsto držati za njega.

Željko Kešinović, kao domaćin i kandidat na listi HSS-a Organizacije za Brčko distrikt, zaželio je svima ugodno druženje, i zamolio sumještane da ovaj put glasuju za HSS jer su dobili čvrsta obećanja u popravak kvalitete života za koje će se boriti i on sam putem odgovornih ljudi u HSS-u.Zadnja promjena: Boce-Team; 02.10.12 12:12; ukupno mijenjano 2 put/a.
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 53

Re: HSS u Dubravicama - Časno smo se branili u ratu, časno se branimo i u miru

Postaj  Boce-Team on 02.10.12 11:51


    Sada je: 21.08.18 4:19.