Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Uljepšajmo im Božić

Share
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 53

Uljepšajmo im Božić

Postaj  Boce-Team on 01.12.13 20:56

U Boću danas živi dvoje teško oboljelih i siromašnih supružnika, Ivo Filipovic (Beli) i njegova supruga Jasna Filipović. Radi se o našim mještanima koji su oboje nepokretni.

Danas je na inicijativu Predsjednika M.Z. Boće pokrenuta humanitarna akcija prikupljanja jednokratne pomoći. U akciju se uključio i naš župnik vlč. Ivo Paradžik, koji je sa Oltara pozvao sve župljane naše župe da se odazovu i pomognu koliko mogu. Naši mladi ministranti su danas, nakon nedjeljnih misa u Boću, Boderištu i Dubravicama sa košaricama prikupljali pomoć za obitelj Filipović.

U akciji je prikupljena jednokratna pomoć u iznosu od 1.236,45 KM koja će od strane Presjednika MZ Boće biti uručena supružnicima Filipović. Pozivaju se i svi ostali, župljani naše župe i drugih župa da svako na svoj način pomogne našim starim i nemoćnim Ivi i Jasni..

Mjesna zajednica Boće radi na tome da se Ivu i Jasnu smjesti u neki od staračkih domova, ali dok se procedura ne odradi pozivamo sve da im olakšamo tesku financijsku situaciju a samim tim i pripomognemo u nabavci lijekova i odgovarajuće medicinske skrbi. Zahvala župniku i ministrantima na nesebičnom trudu. Vaša MZ Boće.

    Sada je: 26.09.18 1:38.