Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Pomozite onima koji su izgubili sve..

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Pomozite onima koji su izgubili sve.. Empty Pomozite onima koji su izgubili sve..

Postaj  Boce-Team on 08.06.14 20:40

Pomozite onima koji su izgubili sve.. 411
Sani Geljic je podijelio status na facebooku, koji stavljamo i ovdje kod nas:

"Djed i baka, nemaju djece, izbjegli iz Kopanica za vrijeme poplave, sve su izgubili, žive u Lončarima u ruševini koja se nalazi kraj puta u blizini mlina Cosic, svaka pomoć im je dobro dosla! Moj klub im je pomogao na ovaj način, ništa puno a njima mnogo, znaci tako možete i vi!
Lijep je osjećaj pomoć starim osobama i vidjeti ih nasmijane!"

Pomozite onima koji su izgubili sve.. 120
Skupa sa svojom kobilom i 7 svinja, djed Mato i baka Kata žive u napuštenoj štali i prkose poplavi. Njemu je 82 godine, a baki Kati 81 godina. Poplava ih je otjerala iz rodnog doma u Kopanicama. Bez imalo straha, uputio se sa cijelim svojim imanjem u izbjeglištvo. Naselio se u Lončarima (RS), tik uz glavnu prometnicu za Brčko u otvorenu štalu napuštenog zadružnog imanja. U istoj prostoriji je kobila, njih dvoje i zaprežna kola. Ne boje se ovo dvoje staraca. Sami spremaju hranu za kobilu, hrane svoje svinje koje se nalaze tik uz njihovu prostoriju. Danas ga je posjetio čovjek dobra srca gosp. Ružić Mirko iz Dubrava. Darovao mu osnovne potrepštine.

Kaže djed Mato da susjedi Pravoslavci ga isto obilaze i pomažu im. Bili su tu i prestavnici udruge „Anđeli“ iz Krepšića. Brine o njemu i Humanitarna udruga Samarita iz Vidovica i Kopanica. Vitalan je djed Mato, optimističan i smiren. Vjeruje u brz povratak i izgradnju poplavljenoga. Sanja o svojim teško poplavljenim Kopanicama.

On je najstariji aktivni lovac na oraškoj općini. Još uvijek svojim rukama i kosom sprema sijeno za svoje blago. Bilo bi dobro da mi, mlađi od vas imamo makar dio te sigurnosti i optimizma.
http://www.krepsic.com/

    Sada je: 07.04.20 10:16.