Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Izaslanstvo UOPIN Ravne-Brčko u Vitezu

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Izaslanstvo UOPIN Ravne-Brčko u Vitezu Empty Izaslanstvo UOPIN Ravne-Brčko u Vitezu

Postaj  Boce-Team on 22.09.14 20:13

Izaslanstvo UOPIN Ravne-Brčko u Vitezu 10703510
Izaslanstvo Udruge OPIN Ravne-Brčko predvođeno predsjednikom Udruge Stjepanom Marčetić sudjelovalo je na obilježavanju 23. obljetnice Viteške HVO pukovnije u Vitezu. Domaćin obilježavanja obljetnice bila je 4. bojna Viteške pukovnije HVO-a.

Program obilježavanja započeo je svetom misom za sve poginule branitelje u župnoj crkvi u Vitezu, a nastavio se polaganjem vijenaca na spomen obilježjima u mjestima Rijeka, Crveno Brdce i Krčevine. Vijenci su također položeni na spomen obilježje u Gornjoj Večeriskoj nakon čega su okupljeni pozvani na skup koji je upriličen na lokalnim sportskim terenima uz obraćanje ratnih zapovjednika Viteške pukovnije HVO-a i nazočnih gostiju.

Okupljenima se obratio i predsjednik UOPIN Ravne-Brčko koji je u ime Hrvata iz Brčko distrikta BiH i nekadašnje Hrvatske općine Ravne-Brčko pozdravio sve pripadnike Viteške brigade HVO i njihove obitelji te se zahvalio organizatorima na pozivu. Također je izrazio nadu da će slična suradnja biti i u buduće nastavljena.    Sada je: 03.04.20 21:08.