Boće

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1434
Points : 3097
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 55

Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"  Empty Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"

Postaj  Boce-Team 27.02.11 12:51

Udruge HVO-a proistekle iz domovinskog rata Ravne - Brčko organizirale su u četvrtak i petak dodatno potpisivanje peticije „Stop majorizaciji hrvatskoga naroda u BiH". Povod za produženje akcije bila je velika zainteresiranost građana, kažu u ovim udrugama.

Potpisivanje peticije vrši se na tri lokacije u distriktu: u Brčkom u Napretkovom domu, u Boću u sjedištu udruga HVO-a, te u Seonjacima također u uredima ovih udruga.

U prošlotjednoj akciji prikupljanja potpore ovoj peticiji u distriktu Brčko je odaziv građana bio izuzetno veliki, gdje je uz 3.500 Hrvata svoju potporu dao i veliki broj građana srpske, pa čak i bošnjačke nacionalnosti, izjavio je danas Ivica Filipović, član koordinacije udruga HVO-a Ravne Brčko.

Ponovno prikupljanje potpisa na peticiju je organizirano jer su mnogi građani koji su prošloga tjedna bili spriječeni obvezama tražili da im se omogući potpisivanje, dodaje Filipović.

Autor teksta: Mario Ivkić


    Sada je: 11.04.21 16:49.