Boće

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Boće se oprostilo od Martina

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1434
Points : 3097
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 55

Boće se oprostilo od Martina Empty Boće se oprostilo od Martina

Postaj  Boce-Team 09.04.12 15:44

Boće se oprostilo od Martina Martin18
Puno ljudi je danas u Boću ispratilo nedavno preminulog Martina Jozić na posljednje počivalište. Teško je procijeniti točnu brojku, ali jedno je sigurno - bio je ovo jedan od najvećih ispraćaja koje je Boće vidjelo.

U Boće su danas su došli svi kojima je Martin nešto značio u životu a takvih je, vidi se po današnjoj slici, bilo mnogo. Od obitelji, rodbine, do brojnih prijatelja. Svi su se došli oprostiti od Martina.

Sprovodu su nazočili gotovo svi svećenici Brčanskog dekanata, predstavnici vlasti, političkih stranaka i prijatelji iz svih krajeva koji su činili dugu povorku bez kraja, svi kao jedan zgroženi brutalnošću s kojom je Martin mučki ubijen na vlastitom ognjištu i osudom počinitelja ovog gnusnog zločina.

Na žalost svih mještana još jedna kuća u Boću će od danas zjapiti prazna. S nadom da se ovako nešto više nikada ne ponovi svi zajedno od vlasti očekujemo da što brže dovrše istragu te da se kazne svi koji su u ovom zločinu na bilo koji način sudjelovali!


Uskoro opširnije.......

Boće se oprostilo od Martina Martin13

Takav je naš čovjek. Tih, miran, mio, susretljiv. Ponekad plašljiv. Ali samo ponekad. Nikako onda kada postoji samo i trag moguće naznake namjere izazivanja straha poradi odustajanja od nečega svetog. Stoljetnog i krvlju obranjenog.

Rijeke vjernika, njih stotine, tisuće, pohodilo je rodni kraj. Svoje Boće, Boderište, Zovike...Za blagdane, ali i na posljednji ispraćaj svog sumještanina, tragično preminulog Martina ! Uprkos mogućoj poruci zlodjela! Inat je to.

Počivao u miru Božijem!


http://www.posavski-obzor.info/vijesti/boce-posljednji-ispracaj-martina-jozic

Boće se oprostilo od Martina Boce_m11

Boće se oprostilo od Martina 422

Boće se oprostilo od Martina 621

Boće se oprostilo od Martina Martin23

Boće se oprostilo od Martina 719

Boće se oprostilo od Martina Martin20

Boće se oprostilo od Martina Martin21


    Sada je: 11.04.21 16:10.