Boće

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Zbog 300 maraka nema prijenosa uživo sa Župskog sijela

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1434
Points : 3097
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 55

Zbog 300 maraka nema prijenosa uživo sa Župskog sijela  Empty Zbog 300 maraka nema prijenosa uživo sa Župskog sijela

Postaj  Boce-Team 30.07.12 14:30

Zbog 300 maraka nema prijenosa uživo sa Župskog sijela  Boce18
Boće, 30.07.2012.g., nakon jučerašnjeg nevremena.
- Dragi naši, ove godine pokušali smo organizirati prijenos Župskog sijela, uživo na BZ TV, za sve koji nisu u mogućnosti nazočiti ovom događaju. Sve smo pripremili za prijenos a ostao je samo jedan problem, internetska veza, koja nam je obećana i za koju smo sami bili osigurali plaćanje. Međutim na kraju je ispalo da ne možemo dobiti tu internetsku vezu bez koje ne možemo ostvariti taj prijenos uživo.

- Druga mogućnost: - Prema dobivenim informacijama Posavina TV je organizatorima Župskog sijela, ponudila da oni svojim kamerama prenose uživo, izrade DVD-e i snimke postave na svojoj internetskoj stranici, ali za iznos od 300 KM. Kakve su sada informacije organizatori Župskog sijela nisu baš zainteresirani za to da plate kamere jer to ne smatraju toliko bitnim, pa po svemu do prijenosa neće ni doći. http://www.posavinatv.net/

- Žao nam je što nismo u mogućnosti po prvi puta ostvariti taj internet prijenos, sve smo pokušali i pripremili ali nismo uspjeli, iako smo sve pokušali samo svojim financijskim sredstvima, kako bi svi Vi koji ne možete taj dan u Boću mogli uživo barem pogledati što se događa. Mi nikada nismo od nikoga ništa tražili, sve što radimo ovdje radimo iz čiste ljubavi prema rodnoj grudi.

- Ne znamo kako drugi vide ove vrste naših aktivnosti, ali mi znamo koliko svim župljanima Župa Boće i Zovik, puno znači posjetiti naše stranice i dobiti informacije iz prve ruke o svim događanjima u našim selima.

- Mi znamo koliko to znači, naročito dijaspori, a dijaspora čini sigurno 90% naših župljana a možda tek desetak posto stalno živi kod svojih rodnih kuća. Zato smo i pokušali da za sve vas ostvarimo taj prijenos.

- Bez obzira na to, i nadalje ćemo sve vijesti do kojih dođemo i dalje objavljivati na ovim stranicama. I ovo Župsko sijelo ćemo popratiti barem kao i do sada. Biti će slika i pokoji video i sve što smo u mogućnosti.

- I dalje ćemo potpuno besplatno činiti sve, da vas o svemu na vrijeme informiramo, iako nemamo ama baš nikakvu suradnju s nadležnim iz sela jer se njima sve ovo čini nebitno. Nikakvih kontakata nemamo s predstavnicima mjesne zajednice a isto tako ni sa župnikom.

- Sve ovdje je amaterski, besplatno, volonterski i bez obzira koliko se nekome ovo činilo nebitno, mi vrlo dobro znamo što ljudima sve ovo znači.

- I dalje pozivamo sve koji imaju imalo slobodnog vremena i želje da neovisno rade za dobrobit naših Župa da nam se pridruže.

- Zahvaljujemo svima suradnicima i članovima Boce-Tema koji su do sada dali doprinos da ne posustanu. Zahvaljujemo svima koji su nam iz naših sela slali najsvježije vijesti i slike. I vi koji do sada niste bili Boce-Team možete se pridružiti, možete dobiti administraciju ove amatarske stranice, koja više i nije toliko amaterska jer postoji već 7-8 godina, broj posjeta smo odavno prestali brojati, uvijek imamo aktualne vijesti, čuvamo koliko umijemo i znamo tradiciju, pokušava sve zabilježiti od naše kulture, običaja kao i aktualnih vijesti. Sve vijesti nam možete slati na KONTAKT ili na facebook stranici Selo Boće, ili ako želite i sami postati administrator ovdje.

- Uvijek smo radili sve besplatno, neovisno a tako će i ostati.

- I danas ne odustajemo od našeg mota: "Ono što nije zapisano, kao da se nije ni dogodilo. NIKAD SE NEMOJ UMORITI U DAVANJU ZAVIČAJU!"


- Napisano na brzinu uz puno pravopisnih pogrešaka koje ćete nam morati oprostiti...... Vaš Boce-Team Very Happy    Sada je: 11.04.21 15:14.