Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"  Empty Građani Distrikta već drugi tjedan potpisuju peticiju "STOP MAJORIZACIJI HRVATSKOG NARODA U BiH"

Postaj  Boce-Team on 27.02.11 12:51

Udruge HVO-a proistekle iz domovinskog rata Ravne - Brčko organizirale su u četvrtak i petak dodatno potpisivanje peticije „Stop majorizaciji hrvatskoga naroda u BiH". Povod za produženje akcije bila je velika zainteresiranost građana, kažu u ovim udrugama.

Potpisivanje peticije vrši se na tri lokacije u distriktu: u Brčkom u Napretkovom domu, u Boću u sjedištu udruga HVO-a, te u Seonjacima također u uredima ovih udruga.

U prošlotjednoj akciji prikupljanja potpore ovoj peticiji u distriktu Brčko je odaziv građana bio izuzetno veliki, gdje je uz 3.500 Hrvata svoju potporu dao i veliki broj građana srpske, pa čak i bošnjačke nacionalnosti, izjavio je danas Ivica Filipović, član koordinacije udruga HVO-a Ravne Brčko.

Ponovno prikupljanje potpisa na peticiju je organizirano jer su mnogi građani koji su prošloga tjedna bili spriječeni obvezama tražili da im se omogući potpisivanje, dodaje Filipović.

Autor teksta: Mario Ivkić


    Sada je: 30.03.20 8:01.