Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Dubravice Donje: Izgradnja vodovodne mreže

Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Dubravice Donje: Izgradnja vodovodne mreže Empty Dubravice Donje: Izgradnja vodovodne mreže

Postaj  Boce-Team on 12.10.13 2:21

Dubravice Donje, 11.10.2013.g.
Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. Anto Domić i predsjednik Skupštine Distrikta Đorđa Kojić posjetili su danas Mjesnu zajednicu Gornje i Donje Dubravice gdje su u tijeku započeti radovi na izgradnji vodovodne mreže i pristupne ceste seoskom groblju.

„Jedan od prioriteta brčanske administracije je da svako kućanstvo bude osigurano vodom za piće stoga smo danas obišli ovo područje gdje su u tijeku započeti radovi na trasi ove mjesne zajednice“, kazao je gradonačelnik Domić.

On je pojasnio da se taj  transportni cjevovod nadovezuje iz Boderišta prema Dubravicama, dok je voda sa izvorišta iz Štrepaca.

Gradonačelnik je još dodao da se radi o visokoj kvaliteti vode, ali i potrebi mještana koji su u ljetnim mjesecima imali velike  probleme te se morali snalaziti i kupovati vodu.

„Izvjesno vrijeme potrošeno je na rješavanje imovinskopravnih odnosa. Od kraja kolovoza smo uspjeli uvesti izvođača radova te ostaje još da se uradi sekundarna vodovodna mreža oko koje se trenutačno rješavaju završne parcele imovinskopravnih odnosa što će stvoriti pretpostavke da se raspiše natječaj i da se na koncu voda dovede do svake kuće“, naglasio je gradonačelnik, ističući da je za ovaj projekt izdvojeno oko pola milijuna konvertibilnih maraka.

Đorđa Kojić je podsjetio da se još u nekim mjesnim zajednicama primjerice Vučilovac i Stanovi rade projekti vodoopskrbe kao jednog od prioriteta ove vlasti.

Predsjednik Mjesne zajednice Dubravice Željko Kešinović iskazao je zadovoljstvo činjenicom da je nakon duljeg vremenskog razdoblja voda konačno stigla u njihova kućanstva te se nada da će do sljedeće godine biti riješeno i pitanje sekundarne vodovodne mreže.


Zadnja promjena: Boce-Team; 12.10.13 2:24; ukupno mijenjano 1 put.
Boce-Team
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 54

Dubravice Donje: Izgradnja vodovodne mreže Empty Re: Dubravice Donje: Izgradnja vodovodne mreže

Postaj  Boce-Team on 12.10.13 2:23


    Sada je: 30.03.20 6:19.